Jouw nieuwe TRAFIC lease je nu supervoordelig bij Auto Indumij!

Flex Financial Lease: Renault TRAFIC

€ 245,-2 per maand
All-in

LEASE OFFERTE AANVRAGEN
Beste Lease aanbod van Nederland

Maximale zekerheid met Flex Financial Lease


Naast Financial Lease kun je bij Auto Indumij ook kiezen voor voordelige Flex Financial Lease. Auto Indumij neemt dan samen met Indulease alle zorgen van de auto uit handen. Op basis van de gewenste looptijd en het verwachte aantal te rijden kilometers betaal je maandelijks een vast leasebedrag. Daarin zijn alle kosten van de auto meegenomen.

Aan het einde van het leasecontract lever je de auto weer bij ons in. Er zijn verschillende varianten van Operational Lease mogelijk, zoals bijvoorbeeld Flex Financial Lease, Netto Operational Lease, Short Lease. Voor iedere ondernemer heeft Auto Indumij een passend aanbod. Vraag jouw offerte online aan!

LEASE OFFERTE AANVRAGEN
OPERATIONAL LEASE

ikwileentrafic.nl werkt samen met Indulease

indulease

Indulease is de leasemaatschappij voor de ondernemer van nu! Bij Indulease vind je niet alleen zeer concurrerende leasetarieven maar kun je ook altijd rekenen op de beste service, soepele acceptatie en maximale flexibiliteit.

Als regionale leasemaatschappij richt Indulease zich vooral op het midden- en kleinbedrijf in de regio's West-Brabant, de Drechtsteden, het Rijnmond gebied en de Alblasserwaard. Maar ook buiten deze regio's weet men Indulease te vinden.

Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Renault Trafic heeft Indulease een aantal extra interessante leaseaanbiedingen samengesteld. Heb jij interesse in de nieuwe Renault Trafic en een extra aantrekkelijk leaseaanbod? Vraag dan nu onze gratis leaseofferte op maat aan en laat je verrassen!

GRATIS OFFERTE